Bikers'Festival GP-parades: zowel motorfietsen als Grand Prix-sterren in actie 

Het is een traditie van de Bikers’Classics die uiteraard ook op het programma staat van het 1ste Bikers’Festival georganiseerd door DG Sport op zaterdag 12 en zondag 13 augustus. En de verschillende GP Parades zijn ook een uitstekende motivatie voor liefhebbers van motorraces die naar het Circuit van Spa-Francorchamps trekken !

Maar liefst drie keer zal het publiek van het Bikers’Festival kunnen genieten van de GP Parade, die dit jaar meer dan vijftig uitzonderlijke motorfietsen zal samenbrengen, van de jaren 1950 tot nu. Een prestatie die met name mogelijk is gemaakt door de uitstekende samenwerking met Spirit of Speed, die opnieuw zal aantreden met een pak machines met indrukwekkende stamboom.

Wat piloten betreft kunnen we uiteraard rekenen op de levende legende Giacomo Agostini, tot grote vreugde van het publiek ! Hij zal op het circuit worden vergezeld door voormalig 500cc-wereldkampioen Wayne Gardner, door de onmisbare Didier de Radiguès, wiens 40e verjaardag van de overwinning in de 250cc in de Belgische Grand Prix zal worden gevierd op het Bikers’Festival, maar ook door Michael Dunlop, onbetwiste ster van de Isle of Man TT !

Ook dit jaar zullen de verschillende GP Parades weer één van de vele highlights zijn tijdens een weekend dat geheel in het teken staat van het motorrijden van gisteren, vandaag en morgen. Succes gegarandeerd voor de koninginnen en koningen van het motorracen !

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer