Bikers'Festival Een Ducati Camp in het kader van het Bikers’Festival !

Zou DG Sport zich een inauguratie-editie van het Bikers’Festival kunnen inbeelden zonder de deelname van Ducati ? Natuurlijk niet ! De invoerder van het Italiaanse merk zal dan ook alomtegenwoordig zijn in het hart van de Bikers’Village, een heuse openlucht motorshow, om er hun volledige gamma voor te stellen, maar ook om de bezoekers die zich vooraf inschrijven via de website http://iessaibf.cybernet.lu/, de kans te geven om zelf in het zadel te kruipen van de topmodellen van het merk.

En dat is nog niet alles ! Van 11 tot 13 augustus stelt Ducati ook een unieke ervaring voor, het Ducati Camp, dat zich focust op de verschillende trailmodellen van het gamma ! Het concept is ongezien : een volledige dag om de Multistrada V4 S, de Multistrada V4 Rally of de nieuwe DesertX te ontdekken en te testen, dat alles off-road en  op de baan.

Het programma van het Ducati Camp omvat een theoretische sessie gevolgd door praktische oefeningen op de off-road technieken. Na de lunch vertrekt de groep vervolgens  voor een rit lans een parcours dat bestaat uit onverharde en geasfalteerde wegen, om zo het model van hun keuze te ontdekken in de verschillende omstandigheden.

De verschillende oefeningen worden in groep gedaan, onder het toeziend oog van erkende Ducati-instructeurs. Ideaal om de motorfiets bij de verschillende obstakels te leren controleren en om het rijden op de baan nog verder te perfectioneren.  

Het Ducati Camp zal deel uitmaken van het programma van het Bikers’Festival op 12 en 13 augustus en zal de bezoekers de kans geven op een totaalbeleving : exposities, testritten, animatie en demonstraties, en natuurlijk ook de Bikers’Party op zaterdagavond ! Of hoe je het aangename aan het… aangename kan paren, in een 100% bikerssfeer.

Ducati laat weer van zich horen, deze keer rond het Circuit van Spa-Francorchamps. Wees er bij ! 

Info & Inschrijvingen Ducati Camp : https://be.ducati-roadshow.com/camp/#/concess/20585288

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer