Bikers'Festival Een Moto Trail Ardenne op het programma van het Bikers’Festival 2023!

Zoals reeds aangekondigd door organisator DG Sport, zal het Circuit van Spa-Francorchamps volledig gereserveerd worden voor motoren tijdens het weekend van 12 en 13 augustus, met de eerste editie van het Bikers’Festival, een evenement voor alle motoren doorheen de jaren . Onder de vele activiteiten die deze twee dagen georganiseerd worden voor de liefhebbers, is de Moto Trail Ardenne een niet te missen item !

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Moto Trail Ardenne een rondrit van het type ’trail’ in twee lussen van ongeveer 200 kilometer met een soft parcours voor het merendeel van de trailrijders maar ook een ‘adventure’ parcours voor de meer ervaren trailrotten. Meer dan 65% van het parcours bestaat uit echte trailwegen, dus de deelnemers zullen hun hartje volop kunnen ophalen.

« Voor deze Moto Trail Ardenne stellen we een compleet pack voor, legt Florian Jupsin uit in naam van DG Sport. Dit omvat uiteraard de roadbooks voor zaterdag en zondag maar ook toegang tot de paddock, de campingzone, een ticket voor een gast, deelname aan de parade van zaterdagavond op het ‘grote circuit’, toegang tot de Bikers’Party met een concert en food-trucks, maar ook deelname aan het dynamische salon dat zal georganiseerd worden in het hart van de paddock en waar iedereen die dat wenst de nieuwe modellen van de importeurs kan testen. Doe daar nog de maaltijden op zaterdagmiddag en -avond bij en de lunch op zondagmiddag alsook het niet te missen souvenir T-Shirt en je hebt meer dan voldoende redenen om deze eerste editie van de Moto Trail Ardenne vooral niet te missen ! »

De gelegenheid bij uitstek om je onder te dompelen in een 100% motosfeer op het Circuit van Spa-Francorchamps en de charmes van deze streek, die zo geliefd is bij de vele motorrijders, te (her)ontdekken. En dat dan nog eens in het hartje van de zomer. Noteer de data alvast in je agenda !

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer