Bikers'Festival Dragraces bij de ingang van het Circuit ! 

Er was al veel te doen… maar er is nog meer ! DG Sport was nog niet volledig tevreden met het uitzonderlijke programma dat ze aanbieden voor de eerste editie van het Bikers’Festival, op zaterdag 12 en zondag 13 augustus, en dus wordt er nog een vleugje zachte waanzin toegevoegd met dragraces die zullen plaatsvinden in de omgeving van het Circuit van Spa-Francorchamps !  

Zoals het reeds gebeurde in het verleden zullen deze dragraces plaatsvinden op de route naar de boerderij van Foguenne, ter hoogte van de ingang van de Ster, over een afstand van 200 meter. Niet minder dan 40 motorfietsen, verdeeld in 3 categorieën volgens hun tuningsniveau en hun bouwjaar, zullen worden aanvaard. Kwestie van een publiek te plezieren dat houdt van schreeuwende motoren, verbrand rubber en snelheid!

De verschillende wedstrijden vinden plaats op zaterdag tussen 14:00 en 16:00 uur en op zondag tussen 11:00 en 13:00 uur. En ze zullen uiteraard de moeite waard zijn, zowel wat betreft de ‘exotische’ kant van dit soort wedstrijden als wat betreft de prestaties van deze ‘gekke bikers’ die altijd klaar staan ​​om zowel rubber als asfalt in vuur en vlam te zetten !

Kortom, het zal ook bruisen aan de poorten van het Circuit de Spa-Francorchamps tijdens het 1ste Bikers’Festival ! 

Don’t miss it ! 

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer