Bikers'Festival 2 Jours de Stavelot Revival : volzet ! 

Enduro in haar klassieke uitvoering is populair ! Het bewijs : de tweede editie van de 2 Jours de Stavelot Revival, een onderdeel van het Bikers’Festival-programma georganiseerd door DG Sport op zaterdag 12 en zondag 13 augustus, is volzet ! Er zijn niet minder dan 200 piloten ingeschreven, wat veel zegt over het enthousiasme waarop deze ‘revival’ van wat ooit een grote ronde van het Belgisch kampioenschap Enduro was, kan rekenen…

« We zijn zeer blij met de nieuwe populariteit van het evenement, aangezien de formule dit jaar is aangepast, legt Florian Jupsin namens DG Sport uit. Het parcours in het bos zal volledig op de eerste dag plaatsvinden, met op het programma een verkenning gevolgd door een gechronometreerde passage. De volgende dag, zondag, worden vaardigheidstests gecombineerd met een klassementsproef, acceleratie, remmen, trial en slalom, dit alles zal twee keer worden afgelegd. Het is zeker dat deze formule zal bevallen en we kijken er naar uit om de machines van weleer aan het werk te zien… »

Met zenuwcentra zoals het centrum van Stavelot en de paddocks van het Circuit van Spa-Francorchamps, zal de 2 Jours de Stavelot Revival opnieuw de kans krijgen om in meer dan één opzicht in een uitzonderlijke omgeving plaats te vinden. En de integratie van dit enduro-evenement in het Bikers’Festival-programma zal de nieuwsgierigheid van motorfans in de breedste zin van het woord opwekken. Kwestie van 200 deelnemers blij te maken, die absoluut niet onopgemerkt zullen blijven… Actie !

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer