Bikers'Festival De inschrijvingen voor ‘Classics’ en zijspannen zijn open!

De eerste editie van het Bikers’Festival was een grandioos succes. De reacties waren unaniem en het mag gezegd dat de combinatie van alle motoren, ongeacht hun leeftijd of stijl een schot in de roos was. Veel was er dan ook niet nodig voor DG Sport om dit event opnieuw op de planning te zetten voor 2024. Noteer in uw agenda: op zaterdag 10 en zondag 11 augustus staat het mooiste circuit ter wereld opnieuw in het teken van motorfietsen!

Tijdens de wintermaanden staan veel motoren nog binnen of in de werkplaats, maar bij DG Sport zijn we druk bezig met de voorbereidingen van allerlei motorevents voor volgend jaar. 

Te beginnen met het Bikers’sFestival. Dit event is de voortzetting van de Bikers’Classic, waar eigenaren van vintage racemotoren met hun machines op het circuit kunnen rijden. De inschrijvingen voor de editie 2024 zijn bij deze geopend! Net zoals voorheen worden de piloten in groepen onderverdeeld naargelang hun tempo op de Ardense rollercoaster. Uiteraard wordt alles nauwkeurig in de gaten gehouden met behulp van transponders en tijdsmeting.

Ook de fans van zijspannen mogen in hun handen wrijven, want er worden specifieke sessies voor de sidecars georganiseerd waarbij zowel de bestuurders als de bakkenisten het beste van zichzelf mogen geven.Op de officiële website van het Bikers’Festival kom je meer te weten over de inschrijvingsvoorwaarden, maar zorg dus vooral dat 10 en 11 augustus in uw kalender staan!

Tot binnenkort op Spa voor het Bikers’Festival, nu al een hoogtepunt voor 2024!

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer