Bikers'Festival Exposanten

Commercial village

Voor deze tweede editie van het Bikers’ Festival worden in Spa-Francorchamps veel toeschouwers verwacht en het dorp zal net zo groot zijn als het evenement! Groter, meer toegankelijk en geregeld voor verkopers en toeschouwers. In de paddocks wordt het commerciële dorp ingericht waar de verkopers het hele weekend diverse nieuwe producten kunnen aanbieden, zodat de talrijke liefhebbers kennis kunnen maken met de nieuwste motoraccessoires en -uitrusting.

Beste professionals, we kijken ernaar uit je daar te zien! Het is de gelegenheid om het hele weekend aanwezig te zijn om uit te wisselen, te discussiëren en advies te geven over het onderhoud en de restauratie van klassieke machines.

FORMULIER 2024

Ruilbeurs

De exposanten zijn steeds talrijker om de bezoekers de onderdelen en accessoires voor te stellen die onontbeerlijk zijn voor het onderhoud of de restauratie van hun machines. Om deze uitwisseling in de beste omstandigheden te laten verlopen, krijgen de exposanten een grote ruimte bij de ingang van het circuit. Deze beurs is, zoals de naam aangeeft, gereserveerd voor particulieren of professionals die tweedehands onderdelen of apparatuur aanbieden.

Voor meer informatie en boekingen voor 2024, nog even geduld!

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer